Sexstillinger: 10 frække stillinger, der giver dig orgasme

Få inspiration til, hvordan du spicer sexlivet op med disse gode sexstillinger. Vi har samlet 10 sexstillinger, der giver orgasme.

Mangler du og din kæreste inspiration til nye sexstillinger, har I rig mulighed for at finde en stilling som passer perfekt til jer. For de fleste kvinder er deres orgasmer centreret om klitoris, hvorfor vi har samlet en liste over de 10 frækkeste stillinger, der giver dig gode muligheder for orgasme.

Missionæren på en ny måde

Missionæren er for de fleste kvinder en favorit, men i stedet for at lægge sig flat ned, kan I med fordel pifte stillingen op ved blot at gøre et par enkle ting, som øger stimuleringen af klitoris.

Ved at lægge dine ben over hans skuldre, øger du dine chancer for at få en orgasme, da klitoris udsættes for et større pres. Hertil kan du løfte dit bækken op for at lægge et yderligere pres på klitoris.

Med denne stilling har I rig mulighed for både at kysse undervejs, nippe til hinadens øreflipper og/eller for at du selv kan kæle for din klitoris med en vibrator eller dine fingre.

Omvendt missionær

Den omvendte missionær er missionæren bagfra. Derfor kræver denne sexstilling, at du lægger dig om på maven, helt fladt, hvor han så lægger sig ovenpå dig, for at trænge sig op i dig bagfra.

Denne stilling er god, når dit G-punkt skal stimuleres, hvor han samtidig med kan trænge dybt ind i dig i et langsomt tempo, for at opnå en intens orgasme. Stillingen muliggør, at du kan mærke hans stødninger, som værende behagelige og intense, idet jeres legemer gnides mod hinanden.

Læs også:  Sex efter fødsel: Sådan får du gang i hormonerne igen

I kan altid spice stillingen op, ved at du løfter overkroppen op, hvor han eventuelt kærtegner din bryster, kysser din nakke eller river dig i håret.

Den halve missionær

Denne stilling hedder den halve missionær, idet den foregår ved at han står på gulvet og du ligger i sengen, sofaen eller lignende. Her skal du lægger dig ned på ryggen, hvorimens han står eller sidder mellem dine ben. Han vil nu kunne trænge dybt ind i dig, særligt hvis du tager dine ben op omkring hans hoved og skuldre.

Med denne sexstilling kan I nyde og betragte hinanden under agten, hvortil han let kan nusse dine bryster imens. I denne stilling er det ham der står for det meste af arbejdet, hvorfor du bare kan læne dig tilbage og nyde den dybe penetrering.

Cowgirl

Cowgirl er en god stilling, hvis du gerne vil have mere styrring og lettere opnå en orgasme. De fleste mænd elsker også denne stilling, da de kan få lov til at betragte deres kvinde imens.

Ved at du sætter dig ovenpå ham og ride ham, kan du kontrollere bevægelser, tempo, rytme og vinkel, hvortil I begge har jeres hænder frie, hvilket gør at I har rig mulighed for at benytte dem undervejs i agten.

Ønsker du yderligere stimuli og bedre kontrol over dine bevægelser, kan du med fordel sætte dig på huk over ham, så du lettere kan kontrollere dine bevægelser ved hjælp fra dine benmuskler. Idet du gør det, er din klitoris fri til at blive stimuleret af jeres fingre, en vibrator eller lignende.

Læs også:  Sex efter fødsel: Sådan får du gang i hormonerne igen

Omvendt Cowgirl

Denne stilling er næsten den samme, som den almindelige Cowgirl, hvor du rider din kæreste. Det eneste anderledes du skal gøre, er at sætte dig omvendt på ham, så din ryg vender mod hans ansigt. Så kan han rigtig beundre din numse.

Med Omvendt Cowgirl vil du opleve at dit G-punkt i høj grad stimuleres, idet han trænger op i dig. Du skal blot kontrollere bevægelserne, så det bliver dejligt for dig og ham.

Lotusblomsten

Lotusblomsten minder lidt om den almindelige Cowgirl, hvor han i stedet for, sidder ned, eventuelt i en skrædderstilling eller på knæ og du sidder ovenpå ham. Denne stilling er enormt intim og romantisk, da I har rig mulighed for at kysse, have øjenkontakt og kæle om og for hinanden imens.

Doggystyle

Doggystyle er en populær sexstilling at anvende i parforhold. Den foregår ved at du lægger dig ned på alle fire, lægger vægten på dine arme og stritter med numsen, hvor han kan trænge sig ind i dag bagfra

Han kan trænge sig dybt ind, så han kan ramme dit G-punkt alt imens han holder om din talje, kærtegner dine bryster, din numse eller stimulere din klitoris. En doggystyle kan også laves liggende, hvor mulighederne er det samme. I skal blot tilte om på siden.

Trillebøren

Denne stilling er eminent til stimulering af G-punktet. Start med at du lægger dig flat ned på maven. Han skal stå oprejst, for så at tage dine ben op og holde dem så du ikke tilter. Nu stritter din numse op i vejret, tæt ved hans penis, hvor han så kan trænge ind i dig.

Læs også:  Sex efter fødsel: Sådan får du gang i hormonerne igen

I kan eventuelt øve jer på denne stilling, ved at han starter på knæene. Gerne i sengen, så det er blødt. Trillebøren er virkelig god, hvis I gerne vil opnå en dyb og intens penetrering og stimuli af dit G-punkt. Samtidig med muliggør den at I kan kæle for klitoris.

Saksen

Denne stilling er rigtig god for ham, da han har mulighed for at trænge sig dybt ind i dig, hvilket er yderst stimulerende for ham. Derudover er den også god for dig, da den sørger for en intens og behagelig friktion, som kan føre til orgasme. Kom eventuelt en pude under din numse, hvis I ønsker yderligere stimuli.

Læg dig flat ned på ryggen, løft det ene ben ud til siden, så han kan komme til i knælende stilling. Her kan I begge stimulere klitoris og nyde at se hinanden i øjnene.

Stående stilling

Denne stilling er bedst og lettest at udføre, hvis I er cirka lige høje. Stil dig med ryggen op ad en væg, hvor han står foran dig og trænger sig ind. Lad ham løfte dig op, hvis det kan lade sig gøre, ellers kan du også vende dig om, så I laver en stående stillign bagfra.

Denne stilling egner sig perfekt til en fræk quickie, hvor det gerne må gå stærkt, fordi I ikke kan vente til at komme ind i sengen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?