Selleribøf: Opskrift på nem og velsmagende selleribøf

Opskrift på selleribøf
Herunder finder du en nem og lækker opskrift på dem velsmagende selleribøf.
Skal du prøve noget nyt, så er en selleribøf det perfekte valg til aftensmad. Se her, hvordan du laver en lækker selleribøf som er fyldt med smag.

Må der gerne komme noget nyt på bordet, når det er blevet tid til dagens måltid aftensmad, er en selleribøf et godt bud. En selleribøf er både nem at lave, sund og fyldt med smag – og så passer den sammen med alverdens tilbehør.

Opskrift: Selleribøf

Skal aftenens måltid bestå af en lækker og sund selleribøf, finder du her en nem opskrift på en velsmagende selleribøf.

Ingredienser (2 personer):

  • 250 gram knoldselleri
  • 1/2 deciliter revet mozzarella eller anden revet ost
  • 1 æg
  • 1 deciliter rasp
  • 1-2 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Olie eller smør til stegning.

Sådan gør du:

  1. Rens og skræl sellerien.
  2. Riv sellerien til strimler med et rivejern.
  3. Bland den revne selleri, revet ost, æg, rasp, presseet hvidløg sammen i en skål.
  4. Tilsæt salt og peber og rør godt rundt til farsen er sammenhængende.
  5. Form 2 bøffer af farsen og steg dem på panden i ca. 5 minutter.

Tilbehør til en selleribøf:

Som sagt, så kan du tilføje mange forskellige elementer af tilbehør til en selleribøf. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad der står godt sammen med den smagfulde selleribøf. Du får her en liste med inspiration til tilbehør til din selleribøf:

  • Selleribøf i en burger.
  • Spejlæg, groft brød, tyttebær og en løgkompot eller løgsauce
  • Fritter af rodfrugter og en citron-mayonaise
  • Frisk pasta og tomatsauce
  • Kogte kartofler, stegte løg og eventuelt en sauce.
  • Diverse salater.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?