Top 5: De bedste genbrugsbutikker i København

Brugt er det nye sort. Der er masser af fantastiske genbrugsbutikker i København. Vi har samlet vores 5 favoritter her.

Der er ikke noget bedre end at erhverve sig en “ny”, lækker kjole fra Stella McCartney, som nærmest er ubrugt og endda billigere end fra ny – og har du øje for miljøet, er det en tendens, som er værd at holde fast i. Så er du et luksusdyr på genbrugsjagt, finder du her en liste over de 5 bedste second hands i København.

#5: Lula 2ndhand luxury

I Lula 2ndhand luxury finder du alt det luksus mærkevaretøj du kun tør drømme om. Butikken er nemlig indehaver af mærker såsom Chanel, Stella McCartney og Balenciaga. Denne lille skønhed af en butik er helt sikkert et besøg værd, hvis du ønsker at gøre et unikt fund.

Antonigade 9
1106 København K
Tlf. 33 13 44 00

#4: Magnolias luksus 2ndhand

Denne lille perle af luksusgenbrug har sin beliggenhed i indre by og er indrettet i et fint og hyggeligt kælderlokale. Her er mærkerne Prada, Chanel, Versace samt andre topbrands svære at undgå, hvorfor du let kan gøre et unikt og ekslusivt kup, som dine veninder vil misunde.

Købmagergade 5
1150 København K
Tlf: 40 70 66 66

#3: Muda Nashi

Muda Nashi ligger på Frederiksberg og er en japansk inspireret genbrugsbutik, hvor hele budskabet med butikken er at undgå spild. Med dens enkle og let overskuelige indretning, samt et bredt udvalg af lækkert tøj, har Muda Nashi formået at gøre det let for dig at finde det helt perfekte genbrugsoutfit.

Godthåbsvej 11A
2000 Frederiksberg
Tlf. 38 88 88 11

#2: Liafi Studio

Liafi Studio er en vaskeægte diamant, når det kommer til second hand i København. Her kan du både finde tøj, accesories og møbler, som du hurtigt vil forelsker dig i. De har luksusvarer til enhver smag, så er du på udgik efter en gave, bør du tage lægge vejen forbi Liafi Studio.

Skt. Peders Strøde 47
1453 København K
Tlf. 21 69 20 61

#1: I Blame Lulu

I Blame Lulu indtager førstepladsen, da den er indehaver af både genbrugstøj og ubrugt designertøj fra tidligere kollektioner, hvilket sælges for en overkommelig sum penge. Her kan du gøre dig en masse ekslusive fund, både i deres fysiske butik og på deres hjemmeside.

Rosenvængets Allé 8 st. th.
2100 København Ø
Tlf. 51 93 20 13

2 kommentarer
 1. God liste. Liafi er helt klart min favorit second hand-store. Køber næsten ikke noget nyt tøj længere… Både fordi det er bedre for pengepungen, men faktisk mest af alt, fordi det er godt for miljøet.
  Tak for anbefalingerne, der er helt sikker nogle butikker, jeg skal have tjekket ud.
  Kim

  1. Hej Kim

   Mange tak for din kommentar!

   Liafi er også helt sikkert blandt mine favoritter. Jeg er overbevist om, at genbrug generelt kommer til at fylde mere og mere i modebilledet. Samtidig tror jeg på, at der kommer til at være flere større genbrugskæder i fremtiden. Der er simpelthen for meget godt, der bliver smidt ud eller bare ligger i klædeskabet og samler støv. Hvorfor ikke lade andre få glæde af det?

   Venligst,
   Marie T.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?