Bedste restaurant i Odense: De 10 bedste spisesteder i Fyns hovedstad

Restaurant i Odense: Spisesteder og caféer
Restaurant i Odense: Spisesteder og caféer
Odense bugner af lækre restauranter, caféer og spisesteder. Vi har samlet vores bud på de 10 bedste af slagsen her.

Leder du efter en god restaurant i Odense? Fyns hovedstad emmer af kulinariske madoplevelser, hvorfor du med fordel kan tage ud og spise på en af Odenses mest anerkendte spisesteder. Her finder du et væld af anerkendte restauranter, som byder på velsmagende, perfekt serveret mad. Her er en liste over de 10 bedste spisesteder i Odense.

#10: Phi Mo Thai Cuisine

Er du til det asiatiske køkken, særligt det Thailandske køkken, skal du besøge Phi Mo i Vestergade. Her bliver du budt på et autentisk måltid mad, som var du i Thailand. De er perfektionister hvad angår kvalitet, hvorfor din mad altid vil være lavet af friskskåret kød og grøntsager.

Hos Phi Mo vil du med sikkerhed gå derfra med en god smag i munden, da de er eksperter i at krydre maden. Balancen mellem det sure, det søde, det stærke og det bitre er nemlig grundstenen i deres køkken. En fantastisk thai-restaurant i Odense.

Vestergade 98
5000 Odense C
Tlf. 66 11 62 62

#9: Burger Anarchy

Hvis du gerne vil have en god burger, skal du tage på Burger Anarchy. De har flere gange vundet prisen “Best of Odense” for deres velsmagende gourmetburgers. Hos Burger Anarchy går de nemlig op i at være kreative og nytænkende. En restaurant, der helt sikkert har været med til at sætte Odense på danmarkskortet.

De eksperimentere gerne med smagen, hvorfor din burger altid serveres unikt med et spændende tvist som behager dine smagsløg. Har du lyst til at smage lidt forskelligt på deres menukort, kan du med fordel bestille deres tre sliders, hvor du har mulighed for selv at sammensætte dem.

Gravene 2
5000 Odense C
Tlf. 55 55 50 00

#8: Restaurant Bacchus

Bienvenue, velkommen i det franske køkken. Besøg Restaurant Bacchus og få et klassisk, fransk måltid mad og lad dine smagsløg tage på en oplevelse i lækre råvarer kombineret med lækre og intense smagsindtryk.

Restaurant Bacchus er oplagt, hvis du gerne vil have en fler-retters menu og ønsker at give dine smagsløg en oplevelse for livet. Her kan du få op til otte retter, som laves ud fra årstidens bedste råvarer – og til en overkommelige pris. Bon appétit.

Vestergade 96B
5000 Odense C
Tlf. 23 37 00 04

#7: Riceteria

Riceteria er en hyggelig og farverig butik og café, som ligger i midten af Odense. Her kan du læne dig tilbage i en af deres bløde stole og nyde en flot, farverig salat eller forsøde tilværelsen med et stykke kage og en ice latte.

Hos Riceteria finder du et lækkert udvalg af boligartikler og inventar, hvorfor du med fordel kan tage et kig rundt i butikken, inden eller efter du har spist – du vil med sikkerhed kunne finde noget i deres sortiment, som passer hjem til dig.

Mageløs 1
5000 Odense C
Tlf. 88 97 35 35

#6: Goma

På Goma får du ikke bare et lækkert måltid mad, men en oplevelser ud over det sædvanlige. Goma er en japansk restaurant som serverer mad ud fra begrebet Kaiseki Style, hvilket betyder at maden serveres som små, velsmagende anretninger af friske råvare.

Besøg Goma i hjertet af Odense og tag på en rejse ind i det japanske køkken, hvor du bliver mødt af et højt serviceniveau, en behagelig atmosfære og utrolig lækker mad, som du selv kan sammensætte efter behov.

Kongensgade 66-68
5000 Odense, Danmark
Tlf. 66 14 45 00

#5: Gastroteket

Idet du træder ind ad døren til Gastroteket, vil du opleve at blive ramt af en hyggelig og varm atmosfære. Gastroteket har med deres unikke indretning formået at skabe nogle rammer som netop emmer af hygge og afslapning.

Hos Gastroteket er sloganet “ærlig mad, der smager”, hvilket går hånd i hånd med at de går op i dyrevelfærd og at alt deres mad laves fra bunden af. På deres menukort finder du også en masse lækre danske råvarer, hvortil du kan få en vinmenu.

Nørregade 39
5000 Odense C
Tlf. 28 18 01 11

#4: Marcantonio Trattoria Pizzeria

Skal det være italiensk, bør du tage på Marcantonio Trattoria Pizzeria. Marcantonio byder på vaskeægte, rustik italiensk mad, samt et autentisk personale, der for dig til at tro, at du er i Italien.

Hos Marcantonio kan du både få pizze, pasta og italiensk antipasti, som kan nydes i en hyggelig, afslappende og familiær atmosfære. Du behøver slet ikke at hoppe på en flyvemaskine til Rom, du kan blot gå en tur ned ad Vintapperstræde i Odense.

Vintapperstræde 8
5000 Odense C
Tlf. 31 60 73 93

#3: Kok & Vin

Hos Kok & Vin møder du et engageret personale, som sørger for at du får en god oplevelse mens du spiser et velafblanceret og velsmagende måltid mad. Kok & Vin har indrettet sig i et lille, fint lokale som emmer af god stemning og højt humør.

Kok & Vin finder deres inspiration i det enkelte og smagfulde, hvorfor de selv gror deres egne råvarer. Dette afspejles også i deres servering og på tallerkenen, da alle deres rette er kompetent sammensat, så intet overflødigt er at finde.

St. Gråbrøderstræde 19
5000 Odense C
Tlf. 31 69 01 06

#2: No. 61

No. 61. er en af Danmarks bedste bistroer, hvis ikke den bedste. Restauranten er helt sikkert et besøg værd for dig, som elsker god mad og vin. På deres enkle menukortet finder nemlig du lækre, franske specialiteter, som aldrig skuffer.

Hos No. 61 får du høj kvalitet for pengene, de har altid friske råvarer og god betjening. De har med deres lyse, indbydningsrige lokaler, formået at skabe den helt rette stemning til en dejlig aften i godt selskab, hvor maden er det centrale element.

Kongensgade 61
5000 Odense C
Tlf: 61 69 10 35

#1: Storms Parkhus – Odense Street Food

Storms Pakhus er egentlig ikke en restaurant i Odense, men spisestedet får alligevel førstepladsen, da de med deres hyggelige atmosfære og et hav af lækker, velsmagende mad til billige priser, gang på gang går over alt forventning. Storms Pakhus er perfekt til dig, som ønsker at spise ude i yderst afslappende og hyggelige omgivelser.

Hos Storms Pakhus holder de det lokalt, hvorfor du i samtlige madboder får serveret mad lavet på fynske råvarer, hvad end du vælger indisk, italiensk eller vietnamesisk. Ved at besøge Storms Pakhus, vil du ikke kun gå hjem med en mave fyldt med god mad, du vil også være en hyggelig og stemningsfuld oplevelse rigere – og det er hver eneste gang.

Lerchesgade 4
5000 Odense C
Tlf. 33 93 07 60

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?