Guide: Sådan vælger du den rigtige morgenkåbe

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en morgenkåbe, badekåbe eller kimono? Herunder følger en oversigt over de forskellige kåber samt deres individuelle fordele.

Morgenkåber fås i mange forskellige udformninger, materialer og farver, og det kan derfor være svært at vælge. Der findes både morgenkåber, badekåber og kimonoer, og hvis du er forvirret, er du ikke den eneste.

Du bør dog ikke fortvivle, for hjælpen er nær. Herunder finder du en guide til, hvilken morgenkåbe du skal vælge. Dit valg bør først og fremmest afhænge af, hvad du skal bruge din kåbe til, da de forskellige modeller har særlige egenskaber.

Hvad skal du bruge din kåbe til?

Når du skal vælge, hvilken kåbe du vil investere i, er det vigtigt, at du overvejer, hvad den skal bruges til. Der findes mange forskellige kåber, og dit valg bør afhænge af, om du skal bruge den efter, du har nyt et varme bad, eller om du skal bruge kåben om morgenen, når du skal slappe af.

Hvornår skal du vælge en morgenkåbe?

En morgenkåbe er det perfekte valg, hvis du vil have en kåbe, som du kan trække i, når du skal slappe af derhjemme. Du kan med fordel vælge en morgenkåbe, som er fremstillet af et blødt materiale, så den er ekstra behagelig at have på.

Det er en god idé at starte morgenen med en morgenkåbe, hvis du ikke straks vil i bad og tage dit hverdagstøj på. Det kan samtidig være praktisk, når der skal hygges i weekenden, og det hele gerne må være en smule afslappende.

Vær opmærksom på, at der er badekåber til både mænd og kvinder. Du bør vælge en badekåbe dame, hvis du vil have den bedst mulige pasform, så du er sikker på, at den sidder, som den skal og er behagelig at have på, når du skal slappe af.

Læs også:  Købsguide: 4 konkrete tips til at vælge den helt rigtige sovesofa

Hvornår skal du vælge en badekåbe?

En badekåbe er designet, så den er perfekt, når du kommer ud af badet. Du kan bruge en badekåbe, når du træder ud af badet, selvom du endnu ikke er hel tør. En badekåbe har særlige egenskaber, der gør, at de kan tåle at suge vand, uden det går udover komforten.

Du kan med fordel også købe en badekåbe, hvis du kan lide en dukkert i det danske havvand. En badekåbe er nem at tage på, når du har været i vandet, og så kan du iføre dig den, hvis du begynder at fryse. Du kan også bruge den til at dække din krop til med, hvis du ikke er komfortabel ved at vise for meget hud, når du er på stranden.

Du kan få badekåber i både korte og lange modeller, men du bør vælge et blødt og behageligt stof, så den føles rar at have på. Herudover bør du vælge en model, som kan tåle vand, da du ofte vil iføre dig den, mens din hud er fugtig.

Hvornår skal du vælge en kimono?

En kimono har mange af de samme egenskaber som både badekåben og morgenkåben. Du kan bruge den, når du skal slappe af og føle dig sexet derhjemme, ligesom den egner sig perfekt, når du stiger ud af bruseren eller har været en tur i vandet.

Kimonoer egner sig til nattøj, lingeri og lignende, og der findes mange forskellige muligheder for at kombinere den med andet tøj. Materialet er ofte af tyndt satin eller silke, hvorfor du opnår et eksklusivt look, når du ifører dig en kimono.

Læs også:  Guide: Sådan finder du det rigtige smykke til kvinden i dit liv

Der findes både lange og korte kimonoer, og du bør vælge én, som du er komfortabel med. Bindebåndet, som befinder sig midt på taljen, giver dig en smuk og feminin silhuet, så du kan vise dine former frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?
Sådan indretter du dit hjem, så det emmer af personlighed og hygge.
Læs artiklen

Indretning: 4 gode råd til personlig indretning af hjemmet

Der er mange mennesker, der ikke gør noget ud af at indrette hjemmet med personlighed. I stedet kommer det til at ligne ethvert boligmagasin – og dét er en skam. Hvis du vil vide, hvordan du får mere personlighed ind i hjemmet, følger herunder en række gode råd, som du med fordel kan gøre brug af, når du skal indrette hjemmet, så det bliver unikt og matcher din personlighed.
Læs artiklen