Invisalign er et enormt hit 

Måske har du allerede hørt om Invisalign før, men hvis ikke, kan du roligt læse med videre her. Invisalign er for dig, der af den ene eller anden grund ikke tør at vise dit skønne smil frem i offentligheden.

Måske har du nogle usikkerheder omkring dit smil og dine tænder, der gør, at du tøver med at smile med din mund åben, når der skal tages billede, eller når du bare er glad og har lyst til at grine sammen med dine venner.

Det kan være enormt hæmmende ikke at kunne få lov til at smile, når man selv synes, og netop af denne grund er der mange, der gør brug af det såkaldte Invisalign. Men hvad er Invisalign egentlig for en størrelse, og hvordan kan det hjælpe dig med at få dit smil tilbage?

Hvad er Invisalign?

Hvis du aldrig har hørt om Invisalign før, kan det lyde en smule mærkeligt, at det er noget, der kan hjælpe dig med at få dit smil tilbage. Kort fortalt, så er Invisalign en gennemsigtig bøjle, der er specialdesignet til dine tænder og dine ønsker.

Har du eksempelvis skæve tænder eller tendenser til et overbid, så kan denne gennemsigtige bøjle hjælpe med at rette op på tænderne gradvist. Fordi at bøjlen er gennemsigtig, vil du ikke opdage, at den er der, når du har den på.
Invisalign bruges således til tandretning, og du kan efter blot få måneder – ved at gå med denne bøjle – begynde at se resultater.

Tandretning med Invisalign er blevet et stort hit, og er en behandling, du kan bestille hos din tandlæge. Mange danskere gør årligt brug af dette tilbud og er blevet mere sikre på deres smil igen, og det fortjener du selvfølgelig også! Tag kontakt til din tandlæge for at høre nærmere om, hvad du kan gøre for at få dit smil tilbage igen.

Læs også:  Top 5: De bedste genbrugsbutikker i København

Hvem kan bestille en Invisalign behandling?

Oplever du, at du er hæmmet fra at smile stort, når andre ser på, kan det være, at du kan have rigtig god gavn af en Invisalign behandling. De typiske problemer folk har, når de beder om denne behandling, er enten skæve tænder, over- eller underbid eller mellemrum mellem tænderne.

Uanset hvad der afholder dig fra at smile stort, kan du gå til din tandlæge for at høre nærmere om, hvorvidt det er muligt for dig at booke en tandretning. Alle skal have ret til at vise deres skønne smil frem, når de har lyst!

Hos de fleste tandlæger vil de have en afdeling mere eller mindre dedikeret til tandregulering, der kan hjælpe med at få rettet op på tænderne igen. Måske fik du aldrig bøjle på som barn, og af denne grund har taget et aktivt valg om at søge råd hos en tandlæge.

Af den ene eller anden årsag kan man være usikker på sit smil, men der er gode råd at hente! Ved at henvende dig til din tandlæge vil du blive vejledt gennem hele forløbet og få gode råd til at passe og pleje dine tænder, mens de langsomt, men sikkert rettes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?
Sådan indretter du dit hjem, så det emmer af personlighed og hygge.
Læs artiklen

Indretning: 4 gode råd til personlig indretning af hjemmet

Der er mange mennesker, der ikke gør noget ud af at indrette hjemmet med personlighed. I stedet kommer det til at ligne ethvert boligmagasin – og dét er en skam. Hvis du vil vide, hvordan du får mere personlighed ind i hjemmet, følger herunder en række gode råd, som du med fordel kan gøre brug af, når du skal indrette hjemmet, så det bliver unikt og matcher din personlighed.
Læs artiklen