Indret hjemmet smart med magneter

Magneter kan være både praktiske og give hjemmet et kreativt udtryk.
Magneter kan være både praktiske og give hjemmet et kreativt udtryk.
Magneter er praktiske, men de kan også pynte i hjemmet. Brug magneterne på en kreativ måde med magnettape – eller lav dine egne magneter sammen med børnene. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, og det er typisk de skøreste idéer, der ender med at være de bedste.

Magneter er en smart måde at indrette dit hjem, da de fungerer til mange forskellige ting. Samtidig efterlader de ikke mærker, hvor du sætter dem, hvorfor du nemt kan flytte dem rundt, uden det kan ses.

En magnet er et fremragende værktøj til at hænge ting op på forskellige steder. De kan bruges til opslagstavlen, køleskabet eller andre steder, hvor du vil hænge små huskesedler, børnetegninger eller noget helt tredje op.

Brug magneterne på en kreativ måde

En almindelig magnet er naturligvis betinget af, at den overflade, hvorpå den sættes, er magnetisk. Det kan være en hæmsko i forhold til at bruge dem på en kreativ måde i hele hjemmet – men der er heldigvis hjælp at hente.

Larko Magneter har eksempelvis produceret en smart magnettape, som kan sættes op, hvor du har lyst til, hvorefter du kan bruge magneter på stort set alle overflader. Det er smart, fordi det sætter kreativiteten løs.

Magnettapen er i en stærk kvalitet med klæb på den ene side og magnetisme på den anden. De selvklæbende magnetbånd er utroligt fleksible og kan bruges i hele hjemmet, så du får mulighed for at bruge magneterne på en alternativ og kreativ måde.

Magneter er praktiske i køkkenet

En magnet er praktisk i køkkenet, hvor du kan bruge dem til at sætte på køleskabet. Med magnettape har du også mulighed for at sætte magneter på andre elementer i køkkenet, hvilket gør det meste muligt.

Du kan eksempelvis bruge magnettape på dine krydderibøtter, hvorefter du kan ‘klistre’ dem på væggen, så de ikke står og fylder, men samtidig er lige ved hånden. Det er en sjov og anderledes måde at tænke indretning af køkkenet, og der er stort set ingen grænser for brugen.

Læs også:  Grøn 2hand shopping: Brug miljøvenlige boblekuverter

Lav dine egne magneter med børnene

Magneter behøver ikke at være kedelige eller masseproduceret. Du kan relativt nemt lave dine egne magneter sammen med børnene, hvis du ønsker et mere kreativt udtryk på de forskellige magneter i hjemmet. Samtidig er det en sjov og lærerig proces, hvor I får mulighed for at sidde sammen og fordybe jer i noget kreativt.

I kan eksempelvis bruge gamle kapsler eller plastik, som I limer på en magnet, hvorefter den får sit helt eget udtryk. Det er kun fantasien, der sætter grænserne, og i sidste ende er det altid de skøreste idéer, der ender med at blive de bedste – så det er bare om at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?