Friends-reunion: Der er (måske) lagt i ovnen til et gensyn med vores bedste Venner

Har du også længe drømt om et gensyn med vores alles Venner? Eftersigende skulle vi være tættere på en Friends-reunion end nogensinde før. Læs her, hvad rygterne går på.

Har du også gået og ventet på at vore alles Venner blev genforenet med os? Friends-fans har siden serien sluttede i 2004, et utal af gange efterspurgt, om det ikke kunne være muligt at få en sidste genforening med de seks Venner.

Der har også længe gået rygter om en såkaldt Friends-reunion, hvor man desværre har måtte lade sig skuffe gang på gang. Eftersigende skulle vi dog være tættere på nu end nogensinde før.

Friends-reunion: Det er på tale

Ifølge det amerikanske nyhedsmagasin, Deadline, skulle der ikke gå længe førend at et sidste afsnit med vores Venner ruller over skærmen. Showet havde sidste år 25-års jubilæum, hvilket for alvor fik folk til at tro og håbe på en såkaldt Friends-reunion-speciel.

Forhandlinger og aftaler

Det hedder sig nu, at der er indgået forhandlinger med samtlige af de seks Friends-skuespillere og de to skabere af serien, hvor de eftersigende skulle have lavet en aftale med Warner Brothers, for at lave et sidste afsnit.

Forhandlingeren skulle have været ganske hårde, hvor det er endt ud med at alle seks skuespillere får 3-4 millioner dollars (cirka 27 -34 millioner kroner) for at indspille et sidste, timelangt afsnit.

Der er dog endnu ikke indgået en officiel aftale, så du må væbne dig med tålmodighed og blot håbe. Lige meget hvad er det god markedsføring fra HBO Max’s side af – det er nemlig den streamingtjeneste der overtager Friends fra Netflix.

Følg Friends på sociale medier

Du kan med fordel følge Matthew Perry på hans twitterprofil, han er ikke bleg for at hype omtalen. Ligeledes kan du på Jennifer Aniston og Courtney Cox’s Instagram-profiler se billeder af vennerne samlet.

Læs også:  Gyserfilm: De 15 bedste gysere på Netflix, HBO og Viaplay

Vi krydser alt hvad der krydses kan, og håber inderligt på at der, idet HBO Max overtager Friends-serien, kommer et nyt, timelangt Venner-afsnit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?
Læs artiklen

Vores bud på det bedste få-det-godt-med-dig-selv-tv

Nogle dage er man blottet for energi og overskud, og her hjælper det altså bare rigtig meget at give sig selv lov til se lidt elendigt tv, hvor man kan slå hjernen fra. Særligt tv med folk, der dummer sig, kan have en helbredende effekt. Vi giver dig her vores bud på de 3 bedste tv-serier i kategorien få-det-godt-med-dig-selv-tv.
Læs artiklen