Strømper uden søm til dig med diabetes

Som diabetiker er det vigtigt at man passer godt på sine fødder, da fødderne er ekstra udsat for slidsår hos en diabetiker sammenlignet med ikke-diabetikere. Det skyldes, at en diabetiker har en forringet blodsukkerkontrol, der fører til skader på blodkar og nervesystem, og som er skader, der ofte viser sig først på fødderne. Som diabetiker kan man derfor have stor nytte af diabetesstrømper.

Diabetetsstrømper er strømper uden søm eller sokker uden ribkant. Bruger man strømper uden søm eller sokker uden ribkant, så undgår man ekstra slitage på fødderne. Det gør strømper uden søm meget fordelagtige for en diabetiker, der som beskrevet ovenfor, har et behov for at passe ekstra godt på sine fødder.

I strømper uden søm er der altså ingen irriterende syninger eller stramme elastikker, som hos ikke-diabetikere normalvis ikke fører til slidsår, men som en diabetiker vil være ekstra udsat for at få slidsår af. Derfor er strømper uden søm så fordelagtige for en diabetiker, der døjer med slidsår på fødderne.

Når syningen, ribkanten eller elastikken strømmer om fødder og tæer, så vil man som diabetiker som sagt være ekstra udsat. Med strømper uden søm får du strømper, der er designet på en sådan måde, at eventuelle syninger og andet trykker på steder, som er meget mindre udsatte og sårbare overfor slidsår.

Strømper uden søm og sokker uden ribkant er altså det ideelle valg af strømper og sokker, for dig som er diabetiker. Går du ikke allerede med disse strømper eller sokker, så bør du kraftigt overveje dem, næste gang du skal købe nyt tøj. Du vil helt sikkert have stor glæde og gavn af disse strømper uden søm og sokker uden ribkant.

Læs også:  Guide: Sådan planlægger du en romantisk sheltertur med din kæreste

Det er ikke kun som diabetiker, at man kan have sårbare fødder. Der er mange andre tilfælde, hvor man gerne vil passe godt på sine fødder, og hvor man kunne have fordel af strømper uden søm eller sokker uden ribkant.

Det kan eksempelvis være som senior, og hvor man af den ene eller anden årsag har sårbare og udsatte fødder, eller fordi man går meget, og at der er et ekstra stort slid på fødderne. Uanset ønsket, behovet eller formålet, så kan der være mange gode grunde til, at man kunne have stor glæde og gavn af strømper uden søm eller sokker uden ribkant. Find derfor din nærmeste forhandler af diabetesstrømper, og køb de bedste diabetes strømper for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?
Sådan indretter du dit hjem, så det emmer af personlighed og hygge.
Læs artiklen

Indretning: 4 gode råd til personlig indretning af hjemmet

Der er mange mennesker, der ikke gør noget ud af at indrette hjemmet med personlighed. I stedet kommer det til at ligne ethvert boligmagasin – og dét er en skam. Hvis du vil vide, hvordan du får mere personlighed ind i hjemmet, følger herunder en række gode råd, som du med fordel kan gøre brug af, når du skal indrette hjemmet, så det bliver unikt og matcher din personlighed.
Læs artiklen