Vores bud på det bedste få-det-godt-med-dig-selv-tv

Nogle dage er man blottet for energi og overskud, og her hjælper det altså bare rigtig meget at give sig selv lov til se lidt elendigt tv, hvor man kan slå hjernen fra. Særligt tv med folk, der dummer sig, kan have en helbredende effekt. Vi giver dig her vores bud på de 3 bedste tv-serier i kategorien få-det-godt-med-dig-selv-tv.

Selvom reality-tv hverken byder på høje produktionsværdier eller er åndeligt berigende, kan den genre stadigvæk noget magisk. Specielt de dage, hvor man selv føler sig en smule nedern, er det rart at tænde for tv’et og se det ene uduelige fjols efter det andet dumme sig.

De seneste år har flere og flere reality-koncepter fået chancen – nogle mere succesfulde end andre. Vi har samlet til bunke, og herunder kan du se vores bud på de bedste 3 tv-serier i kategorien få-det-godt-med-dig-selv-tv.

De unge mødre

Et ikonisk program, der havde premiere tilbage i 2005 for første gang. I skrivende stund har der været 23 sæsoner, så hvis du ikke har set særligt meget af programmet, er der rigtig mange timers underholdning, der bare ligger og venter på dig som en opmærksomhedshungrende baby i en babynest.

Hvis du allerede har set samtlige nuværende afsnit, er du formentlig kæmpefan og vil derfor let kunne holde ud at se hele baduljen igen.

Programmet er langt henad vejen godt-det-ikke-er-mig-tv, men sommetider kommer man også til at holde rigtig meget af og sympatisere med de unge mødre, som man støder på i universet.

Paradise Hotel

Programmet, der har givet os vilde typer som Amalie, Ulven Peter og Susan K, er stadigvæk hamrende populært, og det forstår vi egentlig godt.

Der er noget sært berusende ved at se på flotte unge mennesker, som ikke aner en fucking skid… Flere af dem kan ikke engang hovedstaden i Danmark. Dumheden i programmet krydres med vilde fester, en masse sex, intriger og hæsblæsende konkurrence. Fremragende underholdning!

Ex on the Beach

Hvis man ikke synes, at Paradise Hotel er vildt nok, så skal man kaste sig over Ex on the Beach. Da Ex on the Beach blev lanceret, lød beskrivelsen i stil med, at programmet var som Paradise Hotel bare på steroider.

Læs også:  Pas på kloden: Vælg en brugt computer

Denne beskrivelse har vist sig at være spot on, for Ex on the Beach byder på endnu mere sex, endnu mere dumhed og endnu flere intriger end programmet, som det tydeligvis er inspireret af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?