Små højbede fra havehandel.dk

Det er hyggeligt at have en have. Men der er mange, der ikke helt ved, hvordan de skal få den udnyttet fuldt ud. Ofte ender det bare med at være en græsplæne uden specielt meget andet at komme efter. Men det er faktisk enormt nemt at gøre haven lige hyggeligere. Det kan du for eksempel gøre med højbede.

Naturlig afskærmning af terrassen

Højbede kan bruges på rigtig mange måder for at give haven lidt mere liv. At have et højbed kan gøre rigtig meget for en ellers ”flad” have. At have planter i forskellige niveauer skaber en hel ny dynamik, der lægger op til hygge.

Højbede er oplagte at bruge til en afskærmning af terrassen. De kan sættes langs kanten på terrassen og vil med det samme skabe nogle langt mere hyggelige omgivelser at sidde i. Det kan både være, når gæster bliver inviteret på en sommermiddag på terrassen, men også bare, når du vil nyde en stille stund med en kop kaffe. Det er hyggeligt at have planterne omkring sig, og at dele haven op i flere ”sektioner” på denne naturlige måde, skaber også automatisk mere hygge.

Den perfekte køkkenhave

Højbede er også det perfekte valg til køkkenhaven. Det er smart at dyrke sin egne urter og grøntsager, og et højbed gør dette nemt, mens det også kommer til at se rigtig godt ud. Højbede betyder, at du ikke skal ned på knæ for at passe planterne, og det er nemmere at komme til at hente de grøntsager og urter, du skal bruge i din madlavning. Det er altså den perfekte løsning.

 Du kan få højbede i mange forskellige designs, så de kan komme til at passe godt ind i din have, uanset hvilken stil du har. Se udvalget her og bliv inspireret til, hvordan du kan indrette din have med højbede.

Læs også:  Grøn 2hand shopping: Brug miljøvenlige boblekuverter
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?
Læs artiklen

3 myter om kvindeorgasmen

Kvindens orgasme har altid været omgivet af stor mystik. I tidens løb er der blevet ytret rigtig, rigtig meget om denne orgasme, og flere af de ting, der er blevet gentaget i de uendelige, og som stadigvæk gentages, er usande. Vi giver dig her de 3 største myter om den kvindelige orgasme.
Læs artiklen