Shopping-guide: Sådan finder du den bedste barnevogn

Barnevogn
Efterhånden findes der vel næppe nogle der er i tvivl om at det koster penge at blive forældre, men dog kan man alligevel blive overrasket over hvor meget det koster, når der både skal købes tøj, autostol, barnevogn mv. Netop sidstnævnte kan være en af de største udgifter, da en barnevogn ikke er helt billig.

I nogle familier kan det være en tradition at forældre/svigerforældrene går sammen om at give en barnevogn, og i dette tilfælde sparer du de penge, som du så kan bruge på nogle af de mange andre ting der skal investeres i efter familieforøgelsen. Hvis du dog selv står overfor at skulle købe en barnevogn, så kommer vi her med et par tips til hvordan du finder den bedste barnevogn uden at skulle læse den ene barnevogn test efter den anden, fordi det kan også være en smule uoverskueligt.

Vælg en model hvor du får meget for pengene

Som med biler, tøj og alt andet, så findes der også en række kendte brands indenfor barnevogne, hvor du kan finde alt fra Emmaljunga til Scandia, som alle gør det ganske fornuftigt, men udvalget er stadig kæmpe stort.

Den billige løsning

Hvis du gerne vil spare lidt på at købe barnevognen og ikke nødvendigvis behøver at have sidste nye model, så kan det være en fordel at afsøge brugtmarkedet, da der her findes rigtig mange barnevogne som nærmest står som var de nye. Du vil typisk kunne spare mere en 50% ved at købe en barnevogn privat, sammenlignet med at vælge en af de dyre modeller fra butikkerne.

Den dyre, men den bedste barnevogn

Markedet for barnevogne udvikler sig meget, så der kan også være mange gode grunde til at kigge på de nye modeller, som i mange tilfælde også er klart de bedste barnevogne til børn. Med et væld af nye funktioner, så kan der være super mange spændende og tiltrækkende ting ved at købe en nyere model. Hvis du, som mange andre, er i tvivl om hvilken barnevogn du skal vælge, så vil jeg anbefale at du finder en hjemmeside, som har testet barnevogne, således at du har en chance for at udbygge din viden om barnevogne inden du køber. Vi kan anbefale, at du tager et kig på tildenlille.dk, hvis du har brug for at læse mere.

Læs også:  Økologisk og bæredygtig hårpleje

Som nybagte forældre er kun det bedste godt nok

Der findes intet mere dyrebart end vores kære små guldklumper, men det er dog ikke altid, at børn behøver at have det nyeste og det bedste hele vejen rundt, da de vokser utroligt stærkt. Der er nok at bruge penge på, så overvej om det er nødvendigt med en af de helt dyre skjorter, som kun passer en månedstid i starten. Pengene kan være bedre brugt på nogle mere holdbare ting, som for barnet måske skaber endnu mere glæde.

Pas i hvert fald på med ikke at lade dig friste til kun at købe det dyreste, fordi der findes rigtig meget til halvdelen af prisen, som i mange tilfælde er rigtig godt. Køb omvendt kun det, som du mener er nødvendigt, så skal det nok blive godt alt sammen.

Hvis du er i tvivl om noget, så brug internettet til at undersøge mulighederne, der findes rigtig mange gode bloggere og forums, hvor du både kan udbygge din viden, men også lære af andres erfaringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?