Sådan får du gang i træningen – med tøj af kvalitet

Kender du også dét, at dit træningstøj strammer de forkerte steder? Eller måske har dit træningstøj en tendens til at kravle lidt for langt op visse steder på kroppen? Så er du ikke den eneste!

Du kender situationen! Du har endelig lige fået slæbt dig op i fitnesscenteret efter en lang diskussion med dig selv hjemme på sofaen om, hvorvidt du skulle blive hjemme og se den nye sæson af Sex and the City eller ej. 

Du er så endelig kommet afsted i dit gamle slidte træningstøj, som har ligget i skabet i alt for lang tid. Og lige som du skal til at løbe den første forpustede kilometer på løbebåndet, kryber dine tights langsomt længere og længere op imellem benene på dig og laver den famøse cameltoe. Årh, det er så irriterende! 

Jo bedre du føler dig, des bedre præsterer du 

For at kunne komme ordentligt i gang med træningen, som du jo alligevel har lavet en aftale med dig selv om, at du skal til at prioritere noget mere, er det vigtigt, at dit træningstøj sidder godt på kroppen og ikke kravler alle mulige steder hen. 

På eyda.dk får du opfyldt lige netop dét behov! De sælger nemlig kvalitetstræningstøj til kvinder, der ønsker at være aktive på deres helt egen måde, hvad enten det er en gåtur, styrketræning, zumba eller en tur på legepladsen med den yngste. 

Brandet stræber efter at skabe maksimal komfort for dig, når du træner, og de lover endda, at de laver træningstøj, du ikke har lyst til at tage af igen. 

Sæt din egen standard 

Eyda har en vision om, at det skal være muligt for alle kvinder at være med uanset niveau eller succeskriterie. Eyda ønsker at sætte fokus på, at der ikke er noget bestemt, du skal leve op til, men mærke efter i dig selv, hvad der er det rigtige for dig. Måske er det, det rigtige for dig at trille et par ture med barnevognen? Eller også er det rigtige for dig at kunne løbe 10 km.? Uanset hvad, så vil Eyda gerne slå et slag for, at dét at være aktiv kommer i alle mulige forskellige afskygninger, og intet er mere rigtigt end andet. 

Læs også:  Undgå fejlkøb: Sådan sikrer du, at skostørrelsen passer, når du handler online

Eyda sælger altså ikke kun komfortabelt træningstøj til kvinder, men har også gode og sunde værdier med sig, som enhver kvinde kan spejle sig i. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?
Sådan indretter du dit hjem, så det emmer af personlighed og hygge.
Læs artiklen

Indretning: 4 gode råd til personlig indretning af hjemmet

Der er mange mennesker, der ikke gør noget ud af at indrette hjemmet med personlighed. I stedet kommer det til at ligne ethvert boligmagasin – og dét er en skam. Hvis du vil vide, hvordan du får mere personlighed ind i hjemmet, følger herunder en række gode råd, som du med fordel kan gøre brug af, når du skal indrette hjemmet, så det bliver unikt og matcher din personlighed.
Læs artiklen