Must-haves til sommergarderoben

Der er rigtig mange gode grunde til at glæde sig til sommeren. Ikke nok med, at denne årstid byder på masser af grillmad, is, kolde drinks og solbadning for manges vedkommende, så er det også årstiden, hvor du kan få luftet dit sommertøj. Modsat meget vinter- og efterårstøj, der kan være en smule stort og praktisk anlagt, så er sommertøj ofte mere let, feminint og stilfuldt – det kan det i hvert fald være.

Er du også begyndt at se frem mod en årstid med flere soltimer og højere temperaturer, men er det gået op for dig, at din garderobe ikke er helt rustet til den kommende årstid? I givet fald skal du læse videre. 

#1 Komfortable og farverige kjoler fra MUNTHE

MUNTHE, der tidligere har heddet Munthe Plus Simonsen, byder på meget andet end kjoler, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at mærket især er kendt for farverige og komfortable kjoler. 

MUNTHE fører et bredt udvalg af kjoler, der ikke kun består af ensfarvede kjoler, men også af kjoler med striber, prikker og diverse prints. Du kan f.eks. få en sød kjole med blomsterprint, hvis du ønsker at skabe et sommerligt og feminint look.

Kjolerne fra danske MUNTHE byder desuden ofte på skønne detaljer såsom slidser, flæsedetaljer, pufærmer og meget mere. 

#2 Feminine toppe fra Rosemunde

Din sommergarderobe bør naturligvis også byde på masser af feminine toppe – gerne i forskellige farver og med forskellige skønne detaljer.

Står du netop og mangler nye toppe til garderoben, så tjek da udvalget fra Rosemunde ud. Du kan f.eks. få fingrene i en sød blondetop eller crop top, der vil være anvendelige beklædningsgenstande på de varme sommerdage. 

Rosemunde er garant for fede detaljer og høj kvalitet, når det kommer til kvindetøj, herunder sommertøj til kvinder. 

#3 Shorts og nederdele med fede detaljer fra Mos Mosh

Det er ikke kun oplagt at få luftet arme og mave om sommeren. Du skal selvfølgelig også have mulighed for at lufte dine ben og måske i samme ombæring få en smule kulør. Til dette formål skal du have købt nogle lækre shorts og / eller nederdele til garderoben.

Læs også:  Fire produkter til pleje af din hud

Der findes mange producenter af shorts og nederdele til kvinder, men især Mos Mosh er værd at fremhæve. Her får du nemlig velsiddende shorts og nederdele med et twist. Dette mærke forhandles bl.a. hos Butik Louise.

De skønne shorts og nederdele fra danske Mos Mosh kan styles på vidt forskellige måder – f.eks. sammen med en tynd skjorte eller top. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?
Sådan indretter du dit hjem, så det emmer af personlighed og hygge.
Læs artiklen

Indretning: 4 gode råd til personlig indretning af hjemmet

Der er mange mennesker, der ikke gør noget ud af at indrette hjemmet med personlighed. I stedet kommer det til at ligne ethvert boligmagasin – og dét er en skam. Hvis du vil vide, hvordan du får mere personlighed ind i hjemmet, følger herunder en række gode råd, som du med fordel kan gøre brug af, når du skal indrette hjemmet, så det bliver unikt og matcher din personlighed.
Læs artiklen