Købsguide: Neutrogena Hydro Boost ansigtscreme

Neutrogena er en serie hudplejeprodukter udviklet i samarbejde med dermatologer. For Neutrogena startede det hele i 1930’erne med et stykke sæbe, som kunderne blev vilde med, og siden har firmaet udviklet sig til et verdenskendt brand, der i dag er en del af Johnson & Johnson.

Ansigtsgel giver fugt og velvære til din hud

Neutrogena Hydro Boost er en fugtgivende ansigtscreme. Gelen indeholder blandt andet hyaluronsyre, som faktisk produceres naturligt i din krop, og som er med til at binde vand til huden og dermed bibeholde hudens fugtbalance, ligesom det strammer huden op. Da produktion af hyaluronsyre falder med alderen, er det en god idé at supplere med produkter som Neutrogena Hydro Boost, der indeholder stoffet, så du kan bevare en naturligt fugtig og stram hud.

Når du anvender Neutrogena Hydro Boost får du en glat, smidig og ungdommelig hud uden at påføre en olieholdig creme. Denne unikke og fugtgivende ansigtscreme kan du påføre huden efter dit daglige morgen-rense-ritual. Da gelen er hurtigtabsorberende, virker den perfekt som primer, og du kan uden problemer lægge makeup, umiddelbart efter du har påført Neutrogena Hydro Boost.

Giv din hud et Hydro Boost!

Neutrogena Hydro Boost er

  •  Fri for olie
  •  Fri for komedogen (der tilstopper porerne og kan give akne)
  •  Fri for farve
  •  Hurtigtabsorberende
  •  Velegnet til alle hudtyper

Du kan derfor uden problemer bruge denne hurtigtabsorberende ansigtscreme dagligt, og du kan være helt sikker på, at din hud vil elske dig for det!

Plej din hud med gode rutiner

Både rejser (jetlag), søvnmangel og stress kan give tør og træt hud. Så det er fornuftigt at medbringe en god og fugtgivende ansigtscreme på dine rejser og at have gode rutiner med hensyn til hudpleje i din hverdag. Er du træt, kan det være fristende bare at dumpe i seng, når søvnen presser på eller snuppe et kvarter mere om morgenen for at få lidt ekstra søvn. I disse situationer er det ofte ansigtsplejen, der bliver sprunget over, for at du kan spare tid, men du gør din hud en bjørnetjeneste ved ikke at pleje den.

Læs også:  Indret hjemmet smart med magneter

Er du stressramt, kan det være uoverskueligt at tage dig af dig selv, men har du stress, er det vigtigt at holde fast på nogle rutiner, der får dagen til at glide på ordentlig vis, og derfor vil vi anbefale, at du som en rutine passer og plejer dit ansigt mindst en gang om dagen – og allerhelst to. 

Handl bæredygtigt 

Neutrogena Hydro Boost leveres i en bæredygtig emballage, for firmaet har forpligtet sig til bæredygtighed. Derfor tænkes der konstant både i bæredygtige ingredienser og emballage. Neutrogena-produkterne indeholder ingen unødvendige ingredienser, og emballagen kan bortskaffes ved affaldssortering. Kig efter How2Recycle®-mærket på produkterne og på firmaets produktsider for at lære, hvordan du genbruger eller bortskaffer produktemballagen.

Rutiner og gode produkter

Gode rutiner giver sund og velplejet hud, og anvender du en god ansigtscreme, efter du har renset din hud, får du tilført den fugtighed og struktur, du har brug for. Neutrogena Hydro Boost er en ansigtscreme, der giver dig selvtillid og som øger dit velvære.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?
Sådan indretter du dit hjem, så det emmer af personlighed og hygge.
Læs artiklen

Indretning: 4 gode råd til personlig indretning af hjemmet

Der er mange mennesker, der ikke gør noget ud af at indrette hjemmet med personlighed. I stedet kommer det til at ligne ethvert boligmagasin – og dét er en skam. Hvis du vil vide, hvordan du får mere personlighed ind i hjemmet, følger herunder en række gode råd, som du med fordel kan gøre brug af, når du skal indrette hjemmet, så det bliver unikt og matcher din personlighed.
Læs artiklen