3 tips til at vælge det rigtige glattejern

Et glattejern er et uundværligt stylingredskab, når der skal glattes hår. Det kan dog være svært at finde rundt i, hvilke glattejern der er de bedste til ens behov. Herunder kan du få tre gode tips, til hvordan at du vælger det rigtige glattejern til dit behov.

Der findes efterhånden mange glattejern på markedet, og de kan svinge i både kvalitet og funktionalitet. Det er derfor en god idé, at du gør dig nogle overvejelser og idéer, inden du går ud og investerer i et nyt glattejern. Herunder har vi samlet nogle gode tips, til hvordan at du vælger det glattejern, som passer bedst til dig, og dine specifikke krav og behov. 

#1: Vælg et glattejern i den rigtige størrelse

Når du skal vælge det rigtige glattejern, bør du være opmærksom på størrelsen af glattejernet. Ønsker at du medbringe glattejernet når du skal ud af huset, f.eks. på rejser eller studieture, er det vigtigt at glattejernet ikke fylder for meget. Du bør derfor vælge et mini-glattejern, hvis du ønsker et glattejern, som du kan have med dig på farten. 

Det kan være bøvlet at skulle have et stort glattejern med sig, når man er ude at rejse. Det kan nemlig hurtigt komme til at optage en del plads i baggagen, hvis ikke du vælger et lille glattejern. Det er derfor en god idé, at du er opmærksom på størrelsen af dit glattejern, inden du giver dig i kast med at investere i et nyt glattejern. 

#2: Vær opmærksom på ledningen til dit glattejern

Du bør også være opmærksom på længden af ledningen, på dit nye glattejern. Ønsker du et kompakt glattejern, som ikke fylder alverdens, bør du vælge et glattejern med kort ledning. En kort ledning fylder nemlig ikke ligeså meget som en lang ledning, når det skal pakkes sammen i tasken, hvilket gør glattejernet mere kompakt.

Læs også:  Guide: Sådan indretter du et perfekt hjemmekontor

Det er derfor en god idé, at du er opmærksom på ledningens længde, inden du vælger dit nye glattejern. Du kan dog også få ledningsfrie glattejern, som kører på batteri. Et ledningsfrit glattejern, er perfekt til dig, der ønsker et glattejern til at medbringe på ferien, eller måske endda til en af sommerens festivaler. 

#3: Vælg et glattejern i en god og pålidelig kvalitet

Når du skal ud og investere i et nyt glattejern, er det vigtigt, at du er opmærksom på kvalitet af glattejernet. Ønsker du at investere i et godt og pålideligt glattejern, som kan holde i mange år fremadrettet, er det vigtigt, at du vælger et glattejern i en god kvalitet. Der findes mange glattejern på markedet, og de kan være af svingende kvalitet. 

Husk også at pris og kvalitet, som oftest, hænger sammen, og dette gør sig også gældende ved glattejern. På de dyrere glattejern får du som regel mulighed for at indstille mellem flere temperaturer, samt få flere smarte funktioner. Disse funktioner kan f.eks. være automatisk sluk, så du er sikker på at dit glattejern slukker, selvom du glemmer det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?
Sådan indretter du dit hjem, så det emmer af personlighed og hygge.
Læs artiklen

Indretning: 4 gode råd til personlig indretning af hjemmet

Der er mange mennesker, der ikke gør noget ud af at indrette hjemmet med personlighed. I stedet kommer det til at ligne ethvert boligmagasin – og dét er en skam. Hvis du vil vide, hvordan du får mere personlighed ind i hjemmet, følger herunder en række gode råd, som du med fordel kan gøre brug af, når du skal indrette hjemmet, så det bliver unikt og matcher din personlighed.
Læs artiklen