Sådan kendetegnes en god ansigtsolie

Med alle de forskellige skønhedsprodukter der findes på markedet i dag, kan det være virkelig svært at overskue de mange forskellige produkter og variationer som forbruger. Denne guide er sat i verden for at hjælpe dig med hvilke ting du bør holde øje med, når du kigger efter en ansigtsolie.

Certificeringer

Det første du kan kigge efter, er produktets certificeringer. Det er den mest objektive målestok for mange produkter, fordi reglerne for at få certificeringen er de samme for alle producenter. Nogle brands går mere op i certificeringer end andre, men derfor er den ene dog ikke nødvendigvis bedre end den anden. Det handler om hvad du som forbruger går op i. 

Går du for eksempel op i at dine produkter er miljøvenlige, kan det være en god idé for dig at kigge efter en ansigtsolie der er certificeret med Svanemærket. Svanemærket er meget anerkendt, men er kun gældende i de Nordiske lande, og da mange beautyprodukter laves af udenlandske brands, er Svanemærket ikke altid det nemmeste at finde. Der findes dog en certificering der er brugt internationalt til mærker der er økologiske, ved navn COSMOS. 

Selvom at økologi ikke nødvendigvis er det samme som bæredygtighed og miljøvenlige produkter, så kan disse certificeringer bruges som et symbol på kvalitet og gode ingredienser, når du skal kigge efter skønhedsprodukter. Der findes også mange andre certificeringer og mærker som brands kan putte på deres mærkater. Vær derfor varsom, og stol ikke blindt på produkter med diverse certificeringer, da de også kan være misvisende.

Én ansigtsolie til alle hudtyper?

Som du måske ved, så kan vi mennesker have meget forskellig hud. Den ene kan have tør hud, den anden kan have olieret hud og fedtet hud, og den tredje har måske mere sensitiv hud. Alle kroppe er forskellige, og derfor passer forskellige produkter til forskellige personer. Sådan er det i hvert fald typisk. Nogle brands mener dog at de har løst dette problem, og reklamerer med produkter som kan anvendes på alle hudtyper. 

Læs også:  4 gode råd: Sådan vælger du den rigtige seng

Det kan godt være en god idé at være lidt skeptisk over for dette, da det universelle produkt godt bare kan være et salgstrick. Nogle gange kan det dog også sagtens være ganske rigtigt, at det givne produkt kan fungere til alle slags hudtyper. Desværre er det meget trial and error med skønhedsprodukter, så du må prøve dig frem, og se hvad der er bedst til dig.

Generelt er produkter med certificeringer og så mange naturlige ingredienser dog en rigtig god ting at gå efter, da du på denne måde nemmest undgår usunde kemikalier. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.