Sådan finder du de rette støvler til din stil og personlighed

Når man skal købe nye støvler til kvinder, har man rigtig mange muligheder. Faktisk har man så mange muligheder, at det er svært at vælge. Det er med garanti også noget, som du selv kan nikke genkendende til.

I forbindelse med dit valg af nye støvler er det selvfølgelig vigtigt at vælge ud fra stil og personlighed. Dit fodtøj skal nemlig ikke blot passe til din stil. De skal i lige så høje grad vise, hvem du er.

Hvordan går du klædt til daglig?

Når du skal købe nye støvler, er det en god idé at forsøge at visualisere, hvordan du egentlig går klædt til dagligt. Det er i hvert fald tilfældet, hvis du har planer om at skulle bruge de nye støvler til dagligt.

Der er desværre rigtig mange kvinder, der begår den fejl, at de f.eks. falder over et par rigtig lækre vinterstøvle dame. Selvom en sådan vinterstøvle måske er pæn i sig selv, er det ikke sikkert, at den passer til netop din stil og personlighed.

Vælg ud fra dine mest gængse outfits

For at sikre, at du ender med at købe et par støvler, der faktisk passer til din stil, skal du vælge ud fra dine mest gængse outfits. De fleste kvinder og piger har en række outfits, som går meget i rotation, fordi de byder på styles, som man er glad for.

Har du det også sådan, så er det vigtigt, at dine nye støvler bliver valgt med udgangspunkt i dette. Det giver dig nemlig markant større forudsætninger for at vælge det rette par støvler, som passer til de fleste af de outfits, du har på til daglig.

Er det støvler til fest?

Hvis du er på udkig efter nye støvler, der kan bruges til fest, er det sandsynligvis en helt anden type støvler, end du normalt ville bruge til daglig. Sådan forholder det sig i hvert fald for de fleste, men det er ikke ensbetydende med, at det også er tilfældet for dig.

Læs også:  Vores bud på det bedste få-det-godt-med-dig-selv-tv

Inden du går i gang med at lede efter dine nye støvler til fest, skal du derfor overveje, om du kun vil bruge dem i festlige og formelle anledninger. Det kan nemlig være, at du kan finde et par støvler, der kan bruges til både fest og hverdag.

Skal de være lidt ekstra?

Her er der stor forskel på folk. For nogen er det nemlig slet intet problem, at støvlerne er lidt ekstra, hvis de skal bruges til fest. For andre er det ikke noget, der er specielt velset, da de foretrækker et outfit, der er mere nedtonet.

Det er dog næppe på sådanne punkter, at man får lov til at udtrykke sig selv. Er du en prangende og energisk personlighed? Eller er du en mere afdæmpet og rolig personlighed? Det kan du faktisk vise med dine støvler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.