Sådan bliver du dygtig til hip hop dans

Drømmer du om at danse hip hop og blære dig med de seje moves på dansegulvet? Det er ikke så svært at blive hiphopdanser, som man måske tror. Der er nogle grundlæggende trin, som alle kan lære for at komme i gang. Derudover er der nogle ting, som du kan gøre for at forbedre dine færdigheder og blive en bedre hiphopdanser. Læs med i denne artikel, hvor vi vil komme nærmere ind på, hvordan du bliver dygtig til hip hop dans.

Find den bedste danseskole for hip hop dans

Det første skridt til at blive hiphopdanser er at investere i undervisning. Der er mange måder at gøre dette på, men den bedste måde er at finde et kursus eller en workshop i dit område. På denne måde kan du få individuel undervisning af en professionel, som kan hjælpe dig med at lære de grundlæggende trin og teknikker inden for hip hop dans. Det er vigtigt, at du finder en reel danseskole, der enten har fokus på hip hop dans eller tilbyder et hold, der underviser i hip hop dans. Det er ikke alle danseskoler, der har denne dansetype. Så gør din research forinden. Let’s Dance, der tilbyder danseundervisning flere steder i det østjyske, er nogle af dem, du kan tage kontakt til.  

Få en god hip hop danselærer 

Det andet skridt er at finde en god instruktør. Når du først har fundet en klasse, er det vigtigt, at du har en god lærer. Mange gange bliver folk, der er nye til hiphopdans, modløse, fordi de ikke forstår trinene, eller fordi de ikke kan følge med i musikken. En god instruktør vil kunne hjælpe dig med begge disse problemer. Desuden vil en god instruktør også kunne give dig feedback om dine fremskridt og hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder.

Øvelse, øvelse, øvelse 

Det tredje skridt er at øve, øve og øve. Øvelse gør virkelig mester. 

Dette kan virke indlysende, men det er vigtigt, at du virkelig tager dig tid til at øve dig, hvis du vil blive en god hiphopdanser. En måde at øve sig på er at tage undervisning, men en anden måde er bare at danse hjemme i stuen. Du kan også sætte noget musik på og begynde at øve de trin, du har lært i klassen. Jo mere du øver dig, jo bedre bliver du. Du kan også se en masse videoer online af danseikoner som Nika Kljun, hvor du kan lære mere om rytme og bevægelse, som er særligt vigtigt i hip hop dans. 

Læs også:  Velvære: Sådan vælger du den rigtige massagepistol
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?
Sådan indretter du dit hjem, så det emmer af personlighed og hygge.
Læs artiklen

Indretning: 4 gode råd til personlig indretning af hjemmet

Der er mange mennesker, der ikke gør noget ud af at indrette hjemmet med personlighed. I stedet kommer det til at ligne ethvert boligmagasin – og dét er en skam. Hvis du vil vide, hvordan du får mere personlighed ind i hjemmet, følger herunder en række gode råd, som du med fordel kan gøre brug af, når du skal indrette hjemmet, så det bliver unikt og matcher din personlighed.
Læs artiklen