Økologisk og bæredygtig hårpleje

Vi har alle godt af at gøre vore skønhedsrutine mere bæredygtig. Det sværeste område for mange er hårpleje, men nu er der efterhånden kommet gode løsninger på markedet, for dig der øsnker økologisk og bæredygtig hårpleje. Det kan du læse mere om her.

En grønnere skønhedsrutine

Det er rart at have en grøn skønhedsrutine. Ikke bare er det bedre for dig, din krop, din hud og dit hår, det er også meget bedre for miljøet. Vi skal alle sammen til at tænke på alternative løsninger når det kommer til de ting vi forbruger i hverdagen, og skønhedsbranchen har længe været en stor synder. Bæredygtighed er i fuld fremmarch, og nu sker der endelig noget på skønhedsfronten. Der er ikke længere nogen undskyldning for, ikke at gøre hårplejerutinen grønnere. Nu findes der nemlig endelig produkter på markedet der er både fantastiske, økologiske og bæredygtige.

Innersense Organic Beauty er svaret på dine skønhedsbønner. De har forpligtet sig til den helt rene tilgang, og det gør du også, når du bruger deres produkter. Produkterne indeholder ingen silikone, harpiks, plastik eller syntetiske ingredienser, men er helt naturlige. Det er også taget højde for de bedste og mest klimavenlige omstændigheder når der kommer til høst, dyrkning og bearbejdelse af ingredienserne i produkterne. Alle ingredienser er økologisk certificerede og produkterne er håndlavede.

Bevar din hårfarve

Hvis du har farvet hår ved du hvor meget skade den forkerte shampoo kan gøre på håret. Derfor burde din næste shampoo være sulfatfri. Innersense Organic Beauty har et stort udvalg sulfatfri shampoo, der er skånsom mod miljøet og bevarer din hårfarve bedst muligt. Det er ikke sjovt, hvis ens hårfarve falmer allerede den første vask, og når man vasker håret med en sulfatfri shampoo, så sikrer man at farven bliver bevaret. Sulfater stripper nemlig håret for naturlige oljer, men også for pigmenter. Der er derfor heller ingen grund til ikke at bruge sulfatfri shampoo hvis du ikke har farvet hår. Det er meget mere skånsomt for både dig og miljøet.

Læs også:  Undgå rygskader: Sådan skåner du ryggen, når du er i haven

Få en grønnere skønhedsrutine og nyd god samvittighed i en mere bæredygtig hverdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?