Find det perfekte boldbassin fra Misioo

De fleste børn elsker boldbassiner, og når de er i legeland, er det ofte noget af det første de søger hen til. Børn kan få lang tid til at gå, når de leger i de mange bolde og der er faktisk ikke grænser for, hvad børnene kan lege af lege i et boldbassin. Det er næsten ikke til at stå for de julelys, som børnene får i øjnene når de ser et boldbassin, og hvorfor ikke bringe den glæde ind i hverdagen, med et boldbassin på børneværelset?

Misioo skaber de skønneste boldbassiner, som børnene vil elske at have på børneværelset. De flotte boldbassiner fra Misioo er skabt i de fineste designs, så et Misioo boldbassin uden problemer kan passe ind i alle husets rum. Med et boldbassin fra Misioo får du et boldbassin, der nemt kan flyttes rundt. På den måde kan dit barn lege der hvor du er, der skaber en enorm tryghed for barnet at han eller hun kan se dig hele tiden, samtidig med at du kan få ordnet nogle praktiske ting eller få slappet lidt af. På www.littlehappy.dk/misioo finder du de fineste boldbassiner, som dit barn med garanti vil elske.

Derfor skal du vælge et Misioo boldbassin

Når du køber et boldbassin fra Misioo, får du først og fremmest et boldbassin der er æstetisk smukt og som er designet med sans for detaljen. Misioo er verdens førende indenfor boldbassiner, og du er garanteret, at du får et boldbassin som er lavet af certificerede kvalitetsprodukter. Misioo skaber udelukkende deres boldbassiner i produkter, der er skabt til at blive brugt af børn.

Samtidig lever boldbassinerne og boldene op til EC standarder, samtidig med at boldbassinerne er OEKO TEX certificerede og fri for BPA. Derfor kan du trygt lade dit barn lege i de skønne boldbassiner fra Misioo, og der er faktisk rigtig mange gode grunde til, at lade dit barn lege i et Misioo boldbassin.

Stimulerer sanserne – De mange bolde i et boldbassin er på mange måder med til at stimulere dit barns sanser, hvilket er utroligt godt for barnets udvikling. Børn udvikler sig ofte gennem sanserne, og derfor er et boldbassin så godt for børn. De mange farver på boldene udvikler dit barns synssans, samtidig med at følelsen af boldene udvikler dit barns følesans.

Læs også:  Top 10: Bedste restauranter og spisesteder på Nørrebro

Udvikler barnets motorik – Når barnet sidder i boldbassinet, er der mange forskellige måder barnet kan udvikle sig på. Når barnet er helt lille vil han eller hun forsøge at rejse sig op af de bløde kanter på boldbassinet. Når barnet bliver lidt ældre, vil barnet begynde at gribe fat om boldene og forsøge at kaste dem. Senere hen vil barnet lære at gribe boldene og derfor udvikles barnets kropskoordination.

Berolig barnet – De mange bolde i et Misioo boldbassin kan være med til at berolige dit barn, og derfor er der mange børn der er glade for at have et boldbassin. Det kan virke enormt beroligende for barnet at ligge i de mange bolde, som former sig omkring kroppen. Et boldbassin er derfor godt både til at lege vildt, men også til når dit barn skal slappe af.

Misioo boldbassin til det moderne hjem

De flotte boldbassiner fra Misioo fås i så mange flotte designs, som passer rigtig godt ind i de fleste moderne danske hjem. Et Misioo boldbassin er skabt i rolige og moderne farver, som ikke vil tage fokus fra hjemmets øvrige interiør. Samtidig er boldene holdt i rolige farver, som passer til selve bassinets farve. Det er også muligt at tilkøbe flere bolde, hvis du ønsker andre farver, og dermed får du mulighed for at udvikle dit barns sanser endnu mere. Der medfølger hele 3 forskellige farver bolde, når du køber dit Misioo boldbassin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?