Top 10: Bedste restauranter og spisesteder på Nørrebro

Bedste restauranter og spisesteder på Nørrebro
Bedste restauranter og spisesteder på Nørrebro
Det vrimler med lækre spisesteder og restauranter på Nørrebro. Vi har samlet de bedste af slagsen i vores bud på en top 10.

Her på siden finder du en liste over de 10 bedste og mest anbefalelseværdige spisesteder på Nørrebro. Der er noget for enhver smag, hvad end du leder efter en hurtig frokost eller skal finde en restaurant til en aften med kæresten, vennerne eller familien.

Maobao

Maobao er et panasiatisk-inspireret køkken, som har tradition for at servere delevenlig mad. Her finder du både klassikerne, dumplings og Bao på menukortet, men også egne kreationer, sammensat af smagfulde, asiatiske ingredienser til yderst lækre og velsmagende retter.

Har du lyst til at prøve nogle unikke, inspirerende og yderst velsmagende retter – og gerne flere på en gang, er Maobao et eminent valg til en god aften. Med deres koncept “delevenlige retter” er det oplagt at tage hele familen eller venner under armen.

Her får I ikke kun god mad, men en fælles madoplevelse, hvor det eneste I skal, er at hygge jer og nyde den stemningsfulde og afslappende atmosfære Maobao, er indehaver af.

Skyttegade 5
2200 København N
Tlf. 20 99 97 27

Kiin Kiin

Kiin Kiin er ligeledes inspireret af det asiatiske køkken, hvor de nærmere betegnet har specialiseret sig i det Thailandske køkken. De har endda formået at erhverve sig en Michelinstjerne, som en af de to eneste thai-restauranter i hele verden.

Kiin Kiin er en af Københavns mest populære restaurationer, hvilket ikke kun kommer til udtryk i deres velafbalancerede retter, som er fyldt med en masse, lækre smagsindtryk. Deres serviceniveau er ligeledes højt, hvorfor du vil få en perfekt oplevelse og aften ved at besøge Kiin Kiin – fra du kommer til du går hjem.

Guldbergsgade 21
2200 København N
Tlf. 35 35 75 55

Falafel Factory

Falafel Factory er et libanesisk funderet spisested med et nordisk præg, som udelukkende serverer mad lavet på kvalitet. Her kan du få vegetariske retter og tildels også vegansk mad, som dagligt tilberedes af friske råvarer.

Deres koncept er enkelt, hvilket sørger for at du får en god madoplevelse, hvor ikke kun dine smagssanser tilfredsstilles; maden er flot, farverig og velduftende. Deres falafel kan fås i flere forskellige smagsvarianter, hvor alle har til fælles at de er saftige, bløde indeni og sprøde i kanten.

Nørrebrogade 63
2200 København N
Tlf. 52 40 63 63

Selfish

Befinder du dig på Nørrebro og har lyst til autentisk, japansk Sushi, bør du besøge Selfish. Stedet egner sig bedst som take away, men er du ikke i et større selskab, kan du sagtens sætte dig ned, og nyde et stykke med skaldyr, i deres lille, intime og hyggelige lokale.

Hos Selfish får du en god og venlig betjening, samt ærlig og autentisk sushi, som det laves i Japan, udelukkende på friske ingredienser – det hele til en fair pris.

Elmegade 4
2200 København N
Tlf.35 35 96 26

Banana Joe

Er du til en saftig burger inspireret af det amerikanske køkken, skal du helt sikkert besøge “byens bedste burger-sted”, Banana Joe. På menukortet kan du vælge mellem forskellige slags burgers og salater, både vegetarisk og autentisk amerikansk.

Ingredienserne er simple og friske ligsom i den traditionelle burger. Her er der ikke mange dikkedarer og så får du meget smag for pengene.

Elmegade 18
2200 København N
Tlf. 33 32 31 36

Manfreds

Restauranten, Manfreds, går op i rustik madlavning, hvor deres mantra “fra jord til bord”, betyder at de dagligt går på marken og henter helt friske råvarer, for senere at tilberede og serverer dem i restauranten.

Manfreds går ikke på kompromis med kvalitet, hvorfor økologi og biodynamiske råvarer er i højsæde – omdrejningspunktet i deres retter er i høj grad grøntsager. Skal din aften bære præg af luksus, høj kvalitet og veltilberedte, rustikke råvarer i en afslappende atmosfære, skal du spise på Manfreds.

Jægersborggade 40
2200 København
Tlf. 36 96 65 93

Liban Couisine

Hos Liban Couisine kan du få, som navnet indikerer, lækker, autentisk, libanesisk mad. Stedet emmer af hygge, hvor deres indbydende lokaler danner rammer for en god madoplevelse. Servicen er i top og din mad kommer hurtigt på bordet.

Så, er du sulten og har lyst til at få et velsmagende måltid mad, som kan nydes i en rolig atmosfære, bør du lægge hovedet forbi denne lille mad-perle.

Rantzausgade 1
2200 København
Tlf. 38 11 50 50

Nørrebro Bryghus

Nørrebro Bryghus er både en restaurant og en ølbar, hvorfor du med fordel kan bestille en specialøl til din mad, hvis du spiser her. Stedet er stort og indrettet omkring deres bryggeri, hvilket gør det hyggeligt og autentisk.

Øllen er omdrejningspunktet for Nørrebro bryghus, hvilket også kommer til udtryk i deres restaurant. Både øllen og køkkenet er sæsonpræget, hvorfra det får sin inspiration i årstidernes råvarer, det benytter sig af økologi og er nordisk funderet.

Ryesgade 3
2200 København
Tlf. 35 30 05 30

Oysters & Grill

Oysters & Grill har ladet sig inspirerer af det franske bistro-køkken og her kan du både få fisk, skaldyr og bøffer, som sad du i Sydfrankrig og kiggede udover vandet. Stedet er velegnet både som par, til større selskaber og til at afholde diverse arrangementer.

Du kan selv vælge om du vil dykke ned i havet og spise uendelige mængder af skaldyr eller bestille en sammensat 3-retters menu. Ved at tage på Oysters & Grill vil du kunne opleve en livlig og hyggelige franske stemning samtidig med at du sætter tænder i en lækker ret fra menukortet.

Sjællandsgade 1B
2200 København
Tlf. 70 20 61 71

Feed Bistro

Denne bistro sammensætter skandinaviske og nordiske elementer, hvor de finder inspiration og tilføjer elementer fra det sydeuropæiske køkken. Har du lyst til et godt, mættende måltid mad, som er velafbalanceret og kvalitetsbevidst sammensat, skal du lægge vejen forbi Feed Bistro.

Her kan du gå på opdagelse i deres lækre menukort og indtage et eminent måltid mad i fantastiske og rolige omgivelser. Priserne er fornuftige og servicen er til topkarakter, hvilket kun gør oplevelsen bedre.

Fælledvej 5
2200 København N
Tlf. 32 20 60 36

1 kommentar
  1. Tak for inspiration! Skal have tjekket nogle af butkkerne ud. Kan I ikke lave en liste med veganske spisesteder i København? Synes der mangler lidt fokus herpå, særligt fordi det er så populært med vegansk. Er ikke selv fuldtidsveganer, men spiser sjældent kød, så synes det ville være på sin plads med lidt flere valg for os, der ikke spiser kød så ofte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?