Festival for første gang: 3 gode råd til dig, der skal på Roskilde for første gang

Du bør blandt andet huske en festivalstol, når du skal på festival til sommer.
Du bør blandt andet huske en festivalstol, når du skal på festival til sommer.
Skal du på din første festival til sommer? Så er det vigtigt, at du forbereder dig grundigt. Hvis du ikke har været på festival før, kan det dog være svært at finde ud af, hvad man skal have med. Heldigvis har vi samlet en guide, der beskriver de tre vigtigste punkter, du bør være opmærksom på, når du skal forberede dig på din allerførste festival.

Hvis du skal på festival til sommer for første gang, er det vigtigt, at du forbereder dig grundigt. Der findes mange forskellige festivaler, og din forberedelse bør først og fremmest bero på, hvilken form for festival du skal på.

Som ny festivalgænger kan det være vanskeligt at finde rundt i, hvordan du forbereder dig bedst muligt. Der er dog ingen grund til at fortvivle, for heldigvis er der hjælp at hente. Herunder følger en praktisk guide til dig, der skal på festival med camping – eksempelvis Roskilde Festival eller Langelands Festival.

Du bør altid huske det mest nødvendige såsom tandbørste, makeup og solcreme.

#1: Udarbejd en liste over det mest nødvendige

Der er en række ting, som du altid skal have med, når du skal på festival. Det er de ting, som du normalt bruger i din hverdag. Af samme årsag er det svært at udarbejde en liste over de ting, som du skal have med, da det varierer fra person til person.

Dog vil du i de fleste tilfælde skulle have det mest essentielle med – tandbørste, tandpasta, regntøj, gummistøvler, solbriller, håndklæde, kondomer, powerbank og så videre. Herudover er der en masse andre ting, men det er dig selv, der bedst ved, hvad du ikke kan leve uden.

Det er desuden en god idé at være ordentligt forberedt, når det kommer til påklædning. Det er ikke altid til at forudse, hvordan vejret bliver, og det er derfor en god idé at tage mere tøj med, end ud egentligt har behov for. Bare for at være på den sikre side.

Du kan ikke tage på festival uden en ordentlig festivalstol.

#2: Campingudstyr

Typisk varer en festival mellem 3 og 7 dage, og derfor er det vigtigt, at du har det rigtige campingudstyr med. Selve koncerterne fylder ikke mere end lejren, og du bør derfor ikke underminere, hvor vigtigt det er at have en god festivalstol som denne med, når du tager på festival.

Læs også:  Bryggeguide: Sådan brygger du den bedste kop kaffe

Sørg for, at den festivalstol, du medbringer, er af en ordentlig kvalitet, så den ikke går i stykker undervejs. Hvis du skal være afsted i en hel uge, kan det være en god idé at købe mere end én festivalstol, så du har en ekstra, hvis den nuværende går i stykker.

Udover selve festivalstolen, er der en række andre ting, du også skal have med – eksempelvis et ordentligt telt, sovepose, hovedpude og et liggeunderlag eller en luftmadras. En luftmadras kan hurtigt blive ubehagelig at sove på, hvis du får for meget at drikke, eller hvis den mister luft. Du bør derfor overveje, om et liggeunderlag er en bedre idé.

Du bør ligeledes sørge for at tage noget service med, så du kan spise mad i lejren. Det bliver hurtigt en virkelig dyr fornøjelse, hvis du spiser i en af de mange madboder både morgen, middag og aften. Du kan sagtens nøjes med engangsservice.

En højttaler er essentiel, når du skal på festival – uanset, om det er første gang eller ej.

#3: Underholdning

Som nævnt, er det ikke hele festivalen, der foregår på festivalpladsen oppe foran scenen. Du bør derfor sørge for at medbringe underholdning til lejren – og her er musikanlægget det absolut vigtigste. Du bør investere i et godt anlæg som eksempelvis en Soundboks, der kan overdøve de øvrige højttalere, så I kan høre jeres egen musik nede i lejren.

Herudover er det selvfølgelig også vigtigt, at der er mulighed for en anden form for underholdning. Det kan være noget så simpelt som at medbringe nogle tuscher, som I kan dekorere hinanden med, et kortspil eller en fodbold, så I kan gå og jonglere eller spille til hinanden, imens I venter på aftenens koncerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fik du læst disse artikler?
Sådan indretter du dit hjem, så det emmer af personlighed og hygge.
Læs artiklen

Indretning: 4 gode råd til personlig indretning af hjemmet

Der er mange mennesker, der ikke gør noget ud af at indrette hjemmet med personlighed. I stedet kommer det til at ligne ethvert boligmagasin – og dét er en skam. Hvis du vil vide, hvordan du får mere personlighed ind i hjemmet, følger herunder en række gode råd, som du med fordel kan gøre brug af, når du skal indrette hjemmet, så det bliver unikt og matcher din personlighed.
Læs artiklen